Ακτιβιστικό Εργαστήριο Θεάτρου του Καταπιεσμένου 20-21 Οκτώβρη

Η Ακτιβιστική Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου, η Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου Βoalitaria και η Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου SoloΚρύο σας προσκαλούν στο «Εργαστήριο Πολλαπλασιασμού Ακτιβιστικών Ομάδων Θεάτρου του Καταπιεσμένου» που θα ξεκινήσει στην Αθήνα στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018.

Δήλωση συμμετοχής (απαραίτητη για τη συμμετοχή) στην παρακάτω φόρμα μέχρι τις 11/10:


https://docs.google.com/forms/d/1vyk9jnoGm9yIZFxhOke_ic3LzX29g87y19eNGmBR8WQ/edit

Όσες και όσοι συμμετέχουμε στις ομάδες αυτές, θεωρούμε το ΘτΚ ως έναν αποτελεσματικό τρόπο κοινωνικής και πολιτικής παρέμβασης που αναδεικνύει τις κοινές καταπιέσεις μας μέσα στο υπάρχον σύστημα, και δημιουργεί το χώρο για εύρεση συλλογικών λύσεων από τους ίδιους/ες τους/τις καταπιεσμένους/ες με τη βοήθεια θεατρικών εργαλείων. Αναπόσπαστο κομμάτι της πρακτικής των ομάδων είναι και η διαρκής διάδοση της μεθόδου.

 

Το εργαστήριο αυτό, εναρμονισμένο στο μη εμπορευματικό χαρακτήρα των ομάδων, προσφέρεται χωρίς αμοιβή και απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε όσες/όσους σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το ΘτΚ ακτιβιστικά. Διευκρινίζεται ότι η εν λόγω εκπαίδευση δεν απευθύνεται σε όσους/όσες επιθυμούν να εντρυφήσουν στη μέθοδο επαγγελματικά ή σε επαγγελματίες που αποβλέπουν στην αξιοποίησή της έναντι αμοιβής. Στις περιπτώσεις αυτές, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να απευθυνθούν σε άλλους φορείς.

 

Το εργαστήριο απευθύνεται κυρίως σε άτομα που έχουν παρακολουθήσει παραστάσεις Θεάτρου του Καταπιεσμένου και ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τη συμμετοχή τους σε κάποια ομάδα. Επιθυμητός στόχος του εργαστηρίου είναι τα άτομα που θα συμμετάσχουν να έρθουν σε μεγαλύτερη επαφή με το Θέατρο του Καταπιεσμένου και να δημιουργήσουν/στελεχώσουν ομάδες ΘτΚ. Άλλωστε, η συνδιοργανώτρια ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου boalitaria δημιουργήθηκε μετά από αντίστοιχο εργαστήριο.

 

Ημερομηνίες

Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Οκτώβρη     11πμ-7μμ
Προτεινόμενη ημερομηνία συνέχειας (*)

Σάββατο-Κυριακή 10-11/11

Χώρος διεξαγωγής

Zp87, Ζωοδόχου Πηγής 87, Εξάρχεια

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s